2018年11月8日星期四

改善鼻敏好work,草姬蟲草CS4試後分享


開始轉涼,我嘅鼻敏感又開始發作啦,每朝起身鼻塞塞流鼻水,仲係咁打乞嗤。真係好辛苦架!再凍啲仲慘呀!上年試過最凍嘅時候,全日都不斷流鼻水,包雲吞包到個鼻紅晒甩晒皮,又紅又腫仲好痛tim... 

之前試過好多方法都冇效。最近試左草姬蟲草CS4,食左2星期左右,而家朝早起身已經冇鼻塞流鼻水啦,情況真係改善咗好多。雷小囡出世之後我長期唔夠瞓,每晚都斷斷續續咁加埋都瞓唔到幾個鐘,身體真係好差好虛弱,食左CS4之後,個人都精神左好多,仲冇咁易攰。

香港人普通都長期缺乏休息,壓力又大,對肝臟都好大負擔㗎。所以除左我自己會食之餘,都會俾屋企人作健康補充劑,有時煲完湯都會每碗加半粒落去,連怕食藥嘅雷大囡都食到。
3歲以上已經飲得㗎喇!CS4 除咗有蟲草可以幫我地補肝肺,增強免疫力。仲含有卵磷脂,卵磷脂除咗可以幫助蟲草加強吸收之外,仲對於小朋友個腦袋發育好好,連老人家預防腦退化都好有幫助㗎!

草姬蟲草Cs4係啲咩?

產品資料:
- 92%*有效控制鼻敏、咳喘 斷尾
- 加入黃金藥引「卵磷脂」提升吸收度,令蟲草功效全面發揮
- 市面唯一公開活性成份,最多蟲草酸、蟲草多醣、腺苷活性成分含量
- 先進培植技術 CLC,精煉蟲草成分
- 3 歲以上可拆膠囊半粒加入湯品食療,更吸收
- 天然蟲草從根本強肝肺,助鼻敏人士擺脫只治標不治本、會上癮及依賴 的鼻噴劑及抗過敏西藥
【功效】
有助鼻敏症狀
#促進上呼吸道及肺部健康
#改善失眠,#寧神安睡
#促進肝臟代謝健康

【適合人士】
關注呼吸道氣管問題人士
關注清肝保肝人士
關注精神壓力及失眠人士
免疫力欠佳人士
常感疲倦,易患外感人士

【容量】
每盒 60 /每粒 500 毫克
【生產地】
香港
【主要成分】
蟲草菌絲體 CS-4,大豆卵磷脂
【用法】
每日兩粒 (宜空腹早上或睡前服用)
3 歲以上建議拆半粒放入湯水或粥服用

【銷售點】
@萬寧獨家發售
網上購買: ZINOMALL.com (https://www.zinomall.com/product-detail.php?product_id=422 )

【產品官網】
【有效改善鼻敏感 加入黃金藥引卵磷脂! 
https://herbs.hk/product/cordyceps-mycelia-sc-4-capsule/

 @草姬 HERBS 
#草姬蟲草CS4 #草姬HERBS

#草姬蟲草 #CS4 #有效治療鼻敏感 

沒有留言:

發佈留言

【豐胸產品推薦】如何豐胸效果最好? 唔好錯過之Envus豐胸體驗

【 豐胸產品推薦 】 如何豐胸 效果最 好 ?   唔 好 錯過之 Envus 豐胸體驗 早前去左  Envus  做左一次即時見效嘅豐胸療程。 起初我都充滿懷疑,非藥物、非注射、非手術! 點可能一次有效果?  但 我以前 搵左好...