2019年2月16日星期六

俾雷囡S食嘅魚油我揀 智睛叻DHA忌廉魚油

圖像中可能有1 人、微笑中、坐下

細細個已經知道食魚油好好,但果時啲魚油真係好難食,次次媽咪迫我食都食到想嘔....
到雷大囡果個年代開始有好多新嘅魚油產品。有沖水飲嘅,有藥丸狀嘅。比起我細個選擇多好多,唔洗再喊住口食喇!
圖像中可能有1 人
圖像中可能有1 人


最近細囡都開始食魚油,當然唔好煩,跟返家姐食開果啲啦!家姐細個時試左好多牌子。但丸狀又吞唔到,沖劑又唔鐘意...樣樣都唔肯食,嘥晒! 

好彩一次去bb展有SmartFish 嘅試食。試過之後佢又好鐘意woo,之後就Keep住食SmartFish喇!
我揀《SmartFish 智睛叻DHA忌廉魚油》嘅原因,最重要當然係好味,佢地鐘意食啦!如果味道唔好佢地唔肯食,幾有益都冇用。呢款忌廉魚油,有清新果香味,甜甜地,又唔腥,就咁撕開俾雷小囡,佢就自己乖乖啜晒佢,乾手淨腳https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t2d/1.5/16/1f606.png");"> (懶媽就是這樣的)
未提供相片說明。
未提供相片說明。


https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tba/1.5/16/2705.png");">智睛叻DHA忌廉魚油,含豐富DHA,對腦部發展好有幫忙,食左可以提升學習力, 記憶力, 專注力。而且仲對眼晴好好㗎。
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tba/1.5/16/2705.png");">含豐富Omega-3、DHA、 EPA、 DPA。有效提升腦部同視力發展。仲可以增強免疫力,有助氣管同心腦血管嘅健康。
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tba/1.5/16/2705.png");">而且係由挪威深海魚製造,生產過程經嚴格監管及控制,Non-GMO非基因改造,確保不含塑化劑、重金屬及污染物。
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tba/1.5/16/2705.png");"> 好味又唔腥,口感好似忌廉,就咁食又得,當果醬搽麵包又得。健康方便又好味!
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tba/1.5/16/2705.png");">1歲以上就可以食㗎喇https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t10/1.5/16/1f44d_1f3fb.png");">
圖像中可能有1 人、微笑中


想知多啲我地嘅 #生活小貼士#簡單食譜#育兒分享#吃喝玩樂#美容#親子遊#親子烹飪 ,快啲Like我地啦https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tce/1.5/16/1f618.png");">

FB page: 雷囡媽媽
https://www.facebook.com/luiluimamak/
IG : www.instagram.com/luiluimama/

沒有留言:

發佈留言

【豐胸產品推薦】如何豐胸效果最好? 唔好錯過之Envus豐胸體驗

【 豐胸產品推薦 】 如何豐胸 效果最 好 ?   唔 好 錯過之 Envus 豐胸體驗 早前去左  Envus  做左一次即時見效嘅豐胸療程。 起初我都充滿懷疑,非藥物、非注射、非手術! 點可能一次有效果?  但 我以前 搵左好...