2018年7月26日星期四

雷小囡用學習筷子

21個月人仔用 #學習筷子 
細細個用家姐對筷子食麵麵。最近開始正式用學習筷子,不過手指仔仲未好夠長。所以仲係食到天一半地一半😅 好彩媽咪已經見慣大場面,EQ勁高,食到成地都係都冇有怕,大不了咪拖多次地洗多次衫。唔會因爲怕污糟而阻止佢。由佢自由發揮!
好多時身邊嘅人會講佢咁食會周圍都係...好想講句:又唔係你做。我做果個都唔介意啦!
我成日係清理案發現場都係保持微笑,同自己講:
「遲早會大,遲早會識!忍多一陣啦,過程黎嘅😆」各種拖緊地嘅媽媽,加油💪🏻共勉之!



#微笑可以熄滅心中團火
#微笑有助保持心情開朗
#想鬧人時微笑一下

沒有留言:

發佈留言

【豐胸產品推薦】如何豐胸效果最好? 唔好錯過之Envus豐胸體驗

【 豐胸產品推薦 】 如何豐胸 效果最 好 ?   唔 好 錯過之 Envus 豐胸體驗 早前去左  Envus  做左一次即時見效嘅豐胸療程。 起初我都充滿懷疑,非藥物、非注射、非手術! 點可能一次有效果?  但 我以前 搵左好...