2019年3月18日星期一

「女神針」初體驗,放心,唔係針嚟㗎!我揀Ayana

  
  
無錯!我又去左 Ayana 試新野!環境乾淨舒適,美容師專業有禮貌。仲唔會hare sell,

所以我好鐘意呢度做療程。
  早排試左近來最hit嘅 #女神針。

一開始聽到個針字驚左唔敢做。我好怕打針,更怕做注射入侵性嘅療程。因為風險好大唔敢搏。但經美容師詳細解釋後先知,原來女神針唔係針!其實係一種專利植物精華,因為精華含海綿水晶針狀結晶物 ,所以稱為「針」。
全個過程毫對冇入侵性,亦唔會痛。而且仲好舒服tim。美容師會先幫我做個深層清潔泡,清潔後令精華導入得更好。

  
我好鐘意佢地用人手按摩法將精華打拍入肌底。人手按摩打拍導入精華同時,仲可以幫我做埋按摩面部,有即時緊致提升嘅效果。導入時已經會感覺到微微拮拮地咁。療程後果2日內都仲會有。原因係女神針內嘅海綿水晶針狀結晶物發揮效果。做完即時見到效果。毛孔變得細緻,膠原蛋白增生皮膚即時白滑左。仲軟化角質層,摸落更柔軟。

   
 
  
  
  做完第二日,起身洗臉時發現有啲黑頭浮左出嚟咁,一洗完臉就好乾淨。效果好好

  

 「女神針」是一種50um 長度嘅「 #海綿水晶針狀結晶物 」含有海綿硬蛋白、多重礦物質及16 種專利植物精華等,能夠活化角質層 及 表皮層細胞,刺激膠原蛋白增生。特別針對暗瘡印,凹凸洞,黑頭粉刺及毛孔粗大等皮膚問題。

而「女神針」最獨特之處,不像坊間其他換膚去印療程要忍受脫皮的痛苦 。療程十分舒適,不會有痛感。

  
 素顏都敢見人喇🥰

   
療程後不會出現脫皮、泛紅,無需復原期。可即時上妝,不會對生活造成不便。

-----------------------------------------

 地址: 中環威靈頓街98號翡翠中心12樓

 WhatsApp: 852-98451331

 Tel: 852-28542112

  

#AYANA #去印專家 #水光女神針 #水光肌 #無創無痛 #美白 #去印 #暗瘡 #敏感肌膚 #黑頭 #骨膠原 #收細毛孔 #細紋 #美白去黃 #去暗粒 #抗皺去紋 #針清 #明碼實價 #絕不硬銷

沒有留言:

發佈留言

【豐胸產品推薦】如何豐胸效果最好? 唔好錯過之Envus豐胸體驗

【 豐胸產品推薦 】 如何豐胸 效果最 好 ?   唔 好 錯過之 Envus 豐胸體驗 早前去左  Envus  做左一次即時見效嘅豐胸療程。 起初我都充滿懷疑,非藥物、非注射、非手術! 點可能一次有效果?  但 我以前 搵左好...